MyWilayah.com

Bahan Ilmiah Sepanjang Zaman

Informasi Terkini

About

Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,

Selamat datang dan terima kasi kerana mengujungi mywilayah.com
mywilayah.com adalah sebuah laman/blog yang menyediakan pelbagai panduan, amalan, informasi dan ulasan tentang dunia islam serba sedikit dalam menyelusuri kehidupan harian bagi mereka yang ingin mengetahui tentang agama islam.

mywilayah.com juga mengimbau perjalanan dan pengorbanan bermulanya dakwah yang dibawa oleh Nabi Muhammad SAW dan para Sahabat seperti Saidina Abu Bakar As- Siddiq, Saidina Umar Al- Khattab, Saidina Uthman Affan dan Saidina Ali Abi Talib serta para sahabat yang lain sehinggalah ianya tersebar di seluruh alam dan pelusuk dunia pada hari ini.

mywilayah.com juga akan mengulas dan menyajikan berbagai informasi lain yang berupa panduan, Isu terkini mengenai dunia islam, tokoh-tokoh islam dan lain-lain berkenaan agama islam.
Secara langsung apabila anda mengunjugi mywilayah.com anda telah bersetuju dengan polisi dan privasi yang dinyatakan oleh admin mywilayah.com.

Sebarang pertanyaan, kritikan, saranan, nasihat, komen, adalah digalakkan dan dipersilakan melalui alamat email https://mywilayah.com/contact/ dan admin akan berusaha secepat mungkin untuk meresponnya.

Pihak mywilayah.com mengalu-alukan buah fikiran, pandangan dan cadangan dari semua pembaca untuk membangunkan blog ini agar diterima oleh setiap lapisan pembaca bagi penambahbaikan bermanfaat bersama.

Pihak mywilayah.com berharap blog ini dapat membantu anda/pembaca bagi mendapatkan maklumat, informasi, panduan dan isu-isu terkini berkenaan agama islam/dunia islam yang anda cari.
Sekian, terima kasih

Admin – mywilayah.com

Post a Comment

0 Comments