MyWilayah.com

Bahan Ilmiah Sepanjang Zaman

Informasi Terkini

Diskripsi Blog

HOME

Rumah blog/ muka hadapan blog, memaparkan kandungan terkini ruangan seperti Berita, Ekonomi, Pendidikan, Agama, Bank, Sukan, Hiburan, Dunia, Kenderaan  & Insurans mengikut tarikh berkenaan post oleh Admin.

Home juga menyediakan dan memaparkan SEARCH THIS BLOG, LABELS, TOTALPAGEVIEWS, SOCIAL PLUGIN, TRANSLATE, Follow by Email, Ruangan Agama, Featured Post, Popular Post,Blog Rakan.

BERITA

Ruangan yang memaparkan isu-isu terkini di Malaysia dan di luar Malaysia, dasar-dasar kerajaan, program dan aktiviti kementerian, bantuan-bantuan kerajaan seperti PSP, BSH, Bantuan Persekutuan JKM, bantuan tentera dan sebagainya.Termasuklah belanjawan tahunan, agama, pendidikan, ekonomi, sosial, pelancongan, undang-undang, jenayah dan viral-viral terkini.

EKONOMI

Ruangan yang memaparkan dasar-dasar ekonomi kerajaan, peluang-peluang ekonomi, syarikat-syarikat yang beroperasi di Malaysia, pelaburan, konsep-konsep ekonomi, ekonomi masyarkat dan penduduk kampung. Termasuklah pertanian, perladangan, perikanan, perlombongan dan sebagainya.

PENDIDIKAN

Ruangan yang memaparkan sistem pendidikan di Malaysia, dasar-dasar pendidikan, peperiksaan-peperiksaan dan keputusan peperiksaan SPM, STPM, STAM dan pendidikan universiti awam/swasta dan kolej.

AGAMA

Ruangan yang memaparkan konsep islam, negara islam , maqasid syariah, hukum-hakam, dasar-dasar kementerian islam, isu-isu agama, keramaian, perayaan dan konsep ramahtan lil alamin.


Akan dikemskini selanjutnya

Post a Comment

0 Comments